Verzekeraars en makelaars kiezen steeds vaker voor een abs carrosserie

Kwalitatief netwerk van erkende herstellers.

Bij de erkende herstellers van ABS betekent kwaliteit ook: een duidelijke prijszetting, mooie bedrijven met professionele service en respect voor de afspraken die de verzekeraar met de eindklant heeft gemaakt.

Bij sommige verzekeraars valt bovendien de vrijstelling/franchise weg indien via een erkend netwerk hersteld wordt.

Eén netwerk voor alle merken.

Een netwerk van 64 herstellers in België. ABS-herstellers zijn dè specialisten van de autoschade. Ze herstellen volgens de regels van de constructeurs, met behoud van constructeursgarantie, ook als het voertuig van eigenaar verandert.

Smart repair

Smart repair vraagt ervaring en training. ABS-herstellers zijn naast het traditionele schadeherstel ook gespecialiseerd in smart repair. Ook verzekeraars hebben deze innovatieve herstelmethode ontdekt. Lees hier meer over smart repair.

Veeleisende automobilisten

Ons vakkundig advies, korte interventietijden en piekfijn verzorgde service wordt steeds weer gewaardeerd door veeleisende automobilisten. We deinzen dan ook niet terug voor extra engagement en service.

Hieronder enkele verzekeringsmaatschappijen waarvoor ABS herstellers herstellingen uitvoeren:

logo AG insurance logo Allianz logo Amma logo Axa logo Belfius logo Baloise logo Corona Direct logo DVV logo Ethias logo KBC logo NN logo PenP logo PenV2 logo Vivium