abs accident management voor vloten

ABS-carrosserie biedt service op maat van vlootbeheerders, schadeplatformen en leasebedrijven. Met deze service bereiken we steeds meer professionals die op zoek zijn naar een one-stop-netwerk dat ook de administratie, rapportering en opvolging verzorgt. Het ABS-netwerk is nationaal goed afgedekt, overstijgt merken, biedt levenslange garantie en is erkend door alle stakeholders.

Los van alle kosten, liggen vlootmanagers het meeste wakker van de verloren tijd en een planning die overhoop is gehaald. Een ongeval met een bedrijfswagen bezorgt je als fleet manager een pak extra administratie. Om de impact van schade op je tijd te beperken, hebben ABS-herstellers een speciale service in het leven geroepen:

ABS-accident management voor leasemaatschappijen, vlootbeheerders en schadeplatformen

De kans is groot dat je bedrijfswagens geleaset worden. Maar ook dat niet alle bedrijfswagens van hetzelfde merk zijn. Afspraken maken met verschillende herstellers is meestal tijdrovend en veel vlootbeheerders zien er niet meteen het nut van in. Alleen al om die reden is ABS de gedroomde oplossing. Maar ook om volgende redenen:

ABS-herstellers verzekeren uw mobiliteit. Vervangend vervoer is cruciaal in onze afspraken.

In België zijn er 64 ABS-herstellers. Er is dus altijd wel een hersteller in de buurt van je bedrijf of van de werknemer/bestuurder. Ondernemingsvloten die een nationale dekking willen voor verschillende merken kunnen rekenen op snel uitgevoerde herstellingen en heldere prijzen.

ABS werkt samen met verschillende leasingmaatschappijen. Bij schade aan uw leasevoertuig kan u dan ook vlot terecht binnen het ABS netwerk.

ABS-herstellers staan bekend om de hoge kwaliteit, de goede service en het respecteren van afspraken met de eindklant.

ABS krijgt het vertrouwen van onder andere onderstaande vloten:

ACCENTURE ALD ART ARVAL FACILICOM LIANTIS PWC RODEKRUIS SELECTHR WITGELEKRUIS