Blijf zen. Uw carrosseriebedrijf van abs brengt alles voor u in orde.

Vereenvoudigde procedure

  • Onze carrosseriebedrijven werken nauw samen met uw verzekeringsmaatschappij om uw dossier efficiënt te behandelen.
  • Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen hoeft u als eindklant de schadevergoeding niet voor te schieten: uw verzekeringsmaatschappij betaalt rechtstreeks aan de carrossier.
  • Als u uw auto komt brengen of komt afhalen, vindt u bij uw carrosseriebedrijf van ABS altijd een luisterend oor.

Blijf mobiel

Hebt u een vervangwagen nodig voor uw dagelijkse verplaatsingen?

Zolang de reparatie duurt, krijgt u van uw ABS-carrosseriebedrijf een vervangwagen die voldoet aan uw strengste eisen. Voor uw personenauto kiest u tussen automatisch en geschakeld. En ook uw bestelwagen vervangen we voor u met plezier.

Is uw tijd kostbaar?

Dan komt uw carrossier zelf naar u toe met een vervangwagen. En als uw auto weer klaar is, levert hij hem weer af op de plaats die u zelf kiest, op uw werk of bij u thuis (als uw verzekeraar en de hersteller hierover vooraf een overeenkomst afsloten).

Kies voor een kortere hersteltijd

Een klassieke herstelling na een botsing vraagt gemiddeld 2,5 dagen werk bij de carrossier.
Door de strikte organisatie, het optimaal beheer van de werkstroom en de leveringen, verbindt uw ABS-carrosseriebedrijf zich ertoe uw auto efficiënt te herstellen en de beloofde termijn na te leven.

Kies voor een uitstekende herstelling

Vertrouw uw auto toe aan een carrosseriebedrijf van ABS en u krijgt de garantie dat de herstelling gebeurt volgens de knowhow en de specificaties van de autoconstructeur.
Uw ABS-carrosseriehersteller is degelijk opgeleid in de laatste werkmethoden en uitgerust met krachtige technische hulpmiddelen. Hij is een specialist in alle automerken.

Hij besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw auto en zorgt extra voor:

  • Reiniging voertuig
  • Controle van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen.