Carrosserie Vannerum kiest voor ABS carrosserie

Marc Vannerum is zaakvoerder van een uitzonderlijke bodyshop in Zellik: Carrosserie Vannerum. Het bedrijf beschikt over ruim 7000m2 atelier en omvat naast een bodyshop voor voertuigen ook een afdeling voor lichte vracht, vrachtwagens en zelfs helikopters. Carrosserie Vannerum is als enige op de Belgische markt gecertificeerd voor de herstelling van helikopters. Met liefst 6 spuitcabines en 35 mensen is het bovendien één van de grootste schadebedrijven in de België. Na 37 jaar besloot Marc Vannerum om van schadenetwerk te veranderen. Een beslissing die niet lichtzinnig werd genomen.

Marc Vannerum: “ABS carrosserie is op alle vlakken het meest performante netwerk. Ze krijgen het vertrouwen van de belangrijkste verzekeraars en leasebedrijven en de ondersteuning voor de aangesloten bedrijven is uitmuntend. Tijdens de overgang naar Sikkens zijn we gedurende 2 weken intensief begeleid op de werkvloer. Alles is perfect verlopen. Binnenkort zal de ABS huisstijl overal op onze gebouwen te zien zijn. We zijn zeer tevreden.”

Autosportliefhebbers zullen Marc Vannerum zeker en vast kennen van zijn schitterende carrière op het circuit. Na een lange pauze verschijnt Marc sinds enkele jaren opnieuw aan de start. En samen met zijn zoon Johan valt hij alweer in de prijzen. Johan is trouwens actief in de carrosserie en bereidt zich langzaam voor om de zaak van zijn vader verder te zetten.