Is uw wagen beschadigd door hagel? Kies een hersteller die de knepen kent.

Gegroepeerde herstellingen bij ABS verlichten de pijn.
Hagelstormen zijn moeilijk te voorspellen. We zien ze zelfs in het voorjaar en in de zomer. Vorig jaar nog, vielen in augustus hagelbollen van wel 3 cm uit de lucht. Met een echte ravage voor de auto’s tot gevolg. De blutsen zijn meestal niet erg diep en de lak wordt doorgaans niet aangetast maar het zijn er heel veel en ze zijn meestal verspreid over de hele wagen. Dat maakt de herstelling moeilijk, maar niet onmogelijk. Specialisten zorgen er namelijk voor dat hagelschade snel en onzichtbaar wordt hersteld. Zonder te spuiten of te schuren. Dat gebeurt met PDR, Paintless Dent Repair, een techniek die slechts weinigen in de vingers hebben. U vindt dergelijke specialisten onder meer bij ABS carrosserie, een van de grootste schadenetwerken in België.
 
Vloten met hagelschade
Het is geen uitzondering dat een groot deel van een bedrijfsvloot beschadigd wordt door een hagelstorm. Om die reden worden deze herstellingen bij ABS carrosserie soms gegroepeerd. Dat resulteert in een hogere efficiëntie en een lagere kost. Ook verzekeringsmaatschappijen vragen ons om herstellingen van hagelschade te groeperen. U kan dus best even contact opnemen als u hagelschade hebt, de kan is immers groot dat u niet alleen bent.
 
Verzekering
De kans is groot dat hagelschade in de verzekering is inbegrepen of dat de hagelstorm als natuurramp erkend wordt. Kijk dus vooraf uw polis na, of overleg met uw makelaar.
 
Wie vragen heeft over hagelschade kan contact opnemen via info@absbelgium.be

Zoek hier een ABS hersteller